Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Громадський бюджет» - можливість реалізувати свої ініціативи

     Завершується прийом конкурсних пропозицій в частині проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", які будуть реалізовуватись у 2017 році. Останній день подачі заяв - 28 жовтня 2016 року (до 16.00).

     Нагадуємо, що погодження конкурсних пропозицій, поданими авторами проектів, реалізація яких буде здійснюватися на території Саксаганського району здійснюється виконкомом районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32, каб. 420, тел.: 64 30 35, 64 03 59).

     Як позитивний приклад реалізації проектів "Громадський бюджет" 2016 року – допомога дитячому садку у вирішені питання відкриття групи для дітей з порушеннями зору.

     У дошкільному закладі № 202  25 дітей мають проблеми із зором. Відкрити спеціалізовану групу для таких малюків було давньою мрією адміністрації садка і батьків. Цей проект допоміг втілити в життя цю ідею. Придбано необхідне обладнання, що дозволяє в умовах дошкільного закладу надавати допомогу діткам: рефлектометр для виявлення порушень зору, обладнання для вимірювання очного дна у дитини без медичного втручання, а також лінзи, комп'ютерні ігри із вправами для корекції зору.