Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Прес-тур по Офісах послуг органів місцевого самоврядування

21.08.2019 виконкомом Криворізької міської ради було організовано та проведено прес-тур, учать в якому прийняли журналісти ТРК «Рудана», телеканалу Перший міський, сайту Перший Криворізький, медіа-платформи Експерт-КР, газет: «Червоний гірник», «Домашня газета», «Пульс».

Метою прес-туру було ознайомити з доступністю та особливостями надання адміністративних послуг у Кривому Розі.

Однією із зупинок прес-туру був відділ реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Працівники відділу реєстрації місця проживання громадян презентували роботу відділу та наголосили на перевагах: приміщення відділу розташоване в будівлі виконкому, що є звично для мешканців району, на центральній вулиці, близько від зупинок громадського транспорту, велике світле приміщення обладнано зручними диванами. Для маленьких дітей пристосований дитячий столик, на якому розміщені олівці, альбоми, книжки-розмальовки, настільні ігри.

Послуги з реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання надаються в день звернення, адміністративний збір за послуги можна сплатити через банківський термінал, який встановлений в приміщенні відділу для зручності громадян та скорочення часу на обслуговування.

А завдяки наповненню Реєстру територіальної громади міста даними з паперової картотеки, час надання довідки складає близько 5 хвилин, а в деяких випадках взагалі немає необхідності звертатися до відділу, оскільки налагоджено взаємодію з іншими відділами виконкому Саксаганської районної у місті ради,  які отримують інформацію з Реєстру без залучення громадян.

Один з учасників прес-туру, скориставшись можливістю, отримав довідку про своє місце реєстрації за три хвилини.