Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок незалежності» з міні-футболу серед вуличних колективів фізичної культури

22 серпня 2018 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям КСШ № 74 (мкр. Ювілейний) відбувся перший районний турнір з міні-футболу на «Кубок незалежності» серед збірних вуличних команд колективів фізичної культури, присвячений Дню Державного Прапора України та Дню незалежності України. В спортивному заході взяли участь 40 спортсменів з чотирьох команд («Саксаганський виконком», «мкр. Ювілейний» та гіперпермаркети «Епіцентр» і «Ашан». Окрім спортсменів спортивний захід зібрав понад 100 вболівальників ігрового виду спорту.

Згідно з положенням команди грали по круговій системі, тому всі були в рівних умовах.

Перше місце, не програвши жодного матчу, здобула команда ТОВ «Епіцентр» (9 очок), друге місце посіла команда «Саксаганський виконком» (6 очок), третє місце виборола команда ТОВ «Ашан» (3 очки).

Переможці та призери районного турніру з міні-футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від депутата Саксаганської районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» Резниченка Олексія Сергійовича команда ТОВ «Епіцентр» отримала головний «Кубок незалежності».

Від спонсорів спортивного заходу гіпермаркетів «Ашан» і «Епіцентр» всі команди-учасниці змагань отримали додаткові призи.

Переможцями цього дня стали всі команди та вболівальники, які своєю підтримкою та грою показали, що професійний футбол розпочинається з вуличних баталій любителів шкіряного м’яча

Тож, зі святом всіх спорту та з наступаючими державними святами.