Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літо – час відпочинку для школярів

Літо - це чудова пора! Канікули – час для відпочинку від шкільних занять.  Тому саме в цей період батьки прагнуть оздоровити свою дитину перед новим навчальним роком. Але не всі діти мають змогу виїхати за межі міста.

З метою охоплення дітей змістовним дозвіллям у липні 2021 року на базі закладів освіти Саксаганського району організовано роботу різнопланових майданчиків.

Так, на базі КГ № 14 організовано роботу дозвіллєвого майданчику, в якому перебування дітей відбувається під наглядом дорослих протягом чотирьох годин, за заявами батьків. Передбачено організацію екскурсій, проведення розваг та ігор, конкурсів та спортивних змагань, роботу гуртків одного дня тощо, але без організації харчування.

Роботу такого ж дозвіллєвого майданчику буде організовано в серпні 2021 року на базі КЗШ № 21. Тож запрошуємо усіх бажаючих учнів початкової ланки.

Крім того, за окремим графіком на базі 15 закладів загальної середньої освіти району в липні поточного року організовано роботу відпочинкових та спортивних майданчиків (КЗШ №№ 17, 19, 21, 31, 51, 68, 113, 119, 120, 124, КСШ №№ 70, 74, 118, КГ №№ 58, 91). Щодня змістовним дозвіллям на майданчиках охоплено близько 200 дітей, які під наглядом дорослих залучаються до розваг за різними напрямками, зокрема, спортивних та рухливих  ігор на свіжому повітрі, пізнавальних екскурсій тощо.

Бажаємо всім дітям гарного, змістовного відпочинку влітку, щоб з новими силами та натхненням зустріти новий 2021-2022 навчальний рік.