Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Кривому Розі активно впроваджується Програма розвитку велоінфраструктури

   Враховуючи активність велосипедистів Кривбасу, світові тенденції та суспільно-корисне, екологічне, оздоровче значення розвитку велоруху, у місті Кривому Розі активно впроваджується Програма розвитку велоінфраструктури. Не залишаються осторонь і спортивні школи Саксаганського району.

   Відповідно до внесених змін до Програми соціального розвитку закладів, установ Саксаганcького району за рахунок коштів бюджету розвитку на 2015 рік, дитячо-юнацьким спортивним школам спрямовано 95 тис. грн. на придбання обладнання та інвентарю для занять з велотуризму та велозмагань.

   Приємною та водночас довгожданною подією для вихованців КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» та КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» стало придбання у липні цього року 17 велосипедів марки Shadow (розмір рами – 19) фірми «Titan» з базовою комплектацією, до якої ввійшли бризговики, світловідбиваючі елементи, шлем та ремкомплект.

 

   Вже 24. 08. 2015 вихованці КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» зможуть випробувати нові велосипеди, прийнявши участь у велоперегонах; 10. 09. 2015 – під час «Веселих перегонів», а 09. 10. 2015 – стати учасниками «Велоестафети».

   Для вихованців КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» у вересні цього року відбудуться змагання з велоперегонів «День першого старту