Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спекотна тенденція червня у Саксаганському районі

Щастя - це м'які, теплі долоньки,

За диваном фантики, на дивані крихти,

Що таке щастя - простіше не відповісти,

Щастя є у кожного, у кого є діти!

 

Перший місяць літечка-червень запам’ятався у відділі реєстрації, насамперед подіями, пов’язаними зі студентами, діточками і святим числом «три». 16 червня за календарем велике значне свято - День Святої Трійці.

Кожного дня до відділу реєстрації звертаються сім’ї з питання реєстрації новонародженого маляти. І ось, одна родина в очікуванні хлопчика, в сім’ї вже було дві дівчинки, завітали до нас 18. 06. 2019 «прописати» третю дитину ꟷ синочка Юрчика, назвали на честь дідуся, прийшли одразу після свята.

Інша родина також поповнилась третім хлопчиком, Тихоном назвали.

Багатодітна сім’я приємно здивувала іменами своїх донечок: Агата, Злата і Рената. А сама матуся до заміжжя була Рибкіна, а після заміжжя стала Паук. Цікаво? Авжеж!

У червні «прописались» три жінки з «цікавими прізвищами»: Олег, Богдан та Матюк.

Спекотний червень приємно здивував реєстрацією місця проживання студентів, які закінчили вищі навчальні заклади та повернулися до рідного міста. Так, одночасно зареєстрували своє місце проживання юнаки та дівчата з Тернополя, Львова, Києва, Запоріжжя, Дніпра. З поверненням, до рідного Саксаганського району!

Несподіванкою виявилася реєстрація місця проживання малюків, які народилися в інших країнах. Так, зі Словенії – Мірослава, з Королівства Йорданії – Даніелян, з Республіки Польща – Ілля.

З нетерпінням чекаємо на  наступний місяць цікавих подій і тенденцій у відділі реєстрації місця проживання громадян. До нових зустрічей!