Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриті районні змагання з картингу на Кубок Саксаганського району

11 травня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Станція юних техніків Саксаганського району» Криворізької міської ради відбулися відкриті районі змагання з картингу на Кубок Саксаганського району, що були організовані за підтримки комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради.

У відкритому заході взяли участь 21 вихованець закладу. Змагання проводилися на особисту та командну першість.

Вітаємо найкращих за результатами змагань в особистій першості:

Клас «Піонер-Н»: І місце – Піроженко Владислав; ІІ місце – Федорович Денис; ІІІ місце – Піроженко Володимир. Клас «Кадет»: І місце – Профатило Андрій; ІІ місце – Цуркан Роман; ІІІ місце – Петренко Сергій. Клас «Безкоробка» (фігурне водіння): І місце – Богоцький Віталій; ІІ місце – Федорченко Денис; ІІІ місце – Цуркан Данило; ІІІ місце – Самокиш Данило.

Переможці змагань були нагороджені медалями та грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради, три найкращі команди отримали Кубки за перемогу у змаганнях. Фінальною точкою заходу були показові заїзди педагогічного колективу Станції юних техніків.