Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги багатодітним сім'ям Саксаганського району!

Відділ у справах сім'ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради нагадує, що у Саксаганському районі продовжується прийом документів на отримання одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім’ям міста бюджетним коштом. Заяви приймаються по 01 грудня 2021 року.

Станом на 20 квітня 2021 року у районі зареєстровано 579 багатодітних сімей, 335 заяв та пакетів документів на отримання одноразової допомоги сімей, які перебувають на обліку у Саксаганському районі, вже передано до департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради для розгляду та підготовки проєкту рішення.

14 квітня 2021 року прийнято рішення виконкому Криворізької міської ради щодо надання матеріальної допомоги 421 сім'ї, чиї діти зареєстровані у місті Кривому Розі. 

Додатково повідомляємо, що заяви на виплату одноразової матеріальної допомоги розглядаються один раз на місяць та виплачується в межах року.

Виходячи із вищезазначеного, всі багатодітні сім'ї, які надали заяви з повним пакетом документів, отримають кошти відповідно до рішень виконкому Криворізької міської ради до кінця поточного року.