Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Бистріше, вище, сильніше» - старт районної спартакіади серед колективів фізичної культури

         З метою зміцнення здоров’я працівників підприємств, установ, організацій та закладів шляхом залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя, в два етапи, 24 та 25 березня 2017 року на спортивних базах КПНЛ (вул. Володимира Великого, 32а), КПТМЛ (вул. Івана Авраменка, 25) та комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбулася районна традиційна спартакіада серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів з п’яти видів спорту (настільний теніс, шашки, дартс, волейбол, перетягування канату), яка була присвячена до 242-ї річниці заснування міста Кривого Рогу. В заході взяли участь сім збірних команд: «Саксаганський виконком», «Молодіжний Саксаганський виконком», «Освіта», «Профтехосвіта», ТОВ «АрселорМіттал Кривий Ріг», КП «Кривбасводоканал» та КРМЗ «Метінвест». Спартакіада розпочалася традиційно парадом учасників змагань, яких привітав голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.

         Переможцями в загальнокомандному заліку в запеклій боротьбі з 11 очками стала збірна команда «Профтехосвіта», друге місце посіла збірна команда «Освіта» з результатом 14 очок, третє місце здобула команда Саксаганського виконкому зібравши до своєї скарбнички 15 очок, четверте місце з результатом 19 очок залишила за собою команда КРМЗ «Метінвест», ТОВ «Арселор Міттал Кривий Ріг», актив якої склав 21 очко посіла п’яте місце, шосте місце у новачка спартакіади команди КП «Кривбасводоканал» - 22 очка і сьоме місце посіла команда «Молодіжного Саксаганського виконкому» - 28 очок.

         Переможці та призери змагань, як у особистому так і у загальнокомандному заліку, були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від офіційного спонсору районної спартакіади ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов Андрій Леонідович) усі учасники районного спортивного заходу отримали призи.

         Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації районного спортивно-масового заходу адміністраціям КПНЛ (директор Башук Л. В.), КПТМЛ (директор Пентегов В. М.) та «ДЮСШ № 10» (директор Ремінський В. І.), а також за надання призів ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов А. Л.).

         Тож зі стартом всіх районної спартакіади!