Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дано старт проекту «Мої батьки працюють на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»: перша екскурсія на шахтоуправління з підземного видобутку руди пройшла успішно!

       Безперечно, кожний малюк хотів би побачити із середини роботу своїх батьків та на хвилину відчути і себе працівником великого комбінату. Все це стає можливим завдяки реалізації проекта «Мої батьки працюють на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». 18 березня успішно пройшла перша екскурсія на одному із структурних підрозділів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в Саксаганському районі - шахтоуправлінні з підземного видобутку руди. Працівники шахтоуправління разом із своїми дітьми відвідали будівлю підйомних машин шахти імені Артема, надшахтну будівлю, дільницю очікування для шахтарів, сховище (комплекс цивільного захисту). Усі учасники отримали масу емоцій, а підростаюча зміна - позитивний досвід управління промисловою структурою Кривбасу.

       На цьому організатори не зупиняються: уже заплановано нові екскурсії на інші промислові об’єкти ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Приємно відмітити, що така соціальна активність підприємства – це унікальний позитивний приклад для підприємств гірничо-металургійної сферу у місті, що дозволить не лише підвищити імідж шахтарської та металургійної справи, але й активно підтримати напрямок промислового туризму.

За матеріалами ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг