Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Кривому Розі для клієнтів газових компаній відкрили перший сучасний центр обслуговування

          Зручне місце розташування, сучасний дизайн, просторі та світлі приміщення, система електронної черги, м’які сидіння та кулери з водою - все це забезпечує споживачам комфортні умови перебування в центрі та дає можливість оперативно отримати консультацію чи послугу. Під час створення нового центру, фахівці компанії приділили особливу увагу його зонуванню, щоб клієнт міг легко зорієнтуватися всередині. Для відвідувачів із дітьми передбачили спеціально облаштований дитячий куточок, де розміщені різноманітні розмальовки.

          Щоб зменшити час очікування споживачів у черзі, Центр обслуговування обладнали спеціальною автоматизованою системою розподілу клієнтських потоків, так званою «електронною чергою». Електронне табло інформує клієнта в операційному залі про наявність і номери вільних менеджерів. Як правильно користуватися системою підказує адміністратор, який постійно перебуває в залі. Обслуговуванням клієнтів займаються вісім кваліфікованих менеджерів, які мають універсальними навички і можуть надати консультацію з широкого кола питань – від роз’яснень за особовим рахунком до оформлення документів для підключення до газової мережі. Однією з особливостей Центру, яка також суттєво економить час відвідувачів, є зона самообслуговування. У ній, за допомогою системи «тонкий клієнт», споживачі можуть зареєструватися в Особистому кабінеті або провести оплату через платіжні термінали.

          Центр обслуговування клієнтів розташовано за адресою: вул. Володими-ра Великого, буд. 29в, 1 поверх, тел. контакт-центру 0564-626-104 (житловий комплекс «Едельвейс»). Графік роботи: без перерви, понеділок-четвер з 0800 до 1700 год., п’ятниця з 0800 год. до 1600 год.