Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Послуга одним пакетом за життєвою ситуацією «Народження дитини»

       В Центрі адміністративних послуг «Віза», його територіальних підрозділах, за бажанням батьків, започатковано оформлення одним пакетом Перших документів для новонародженої дитини:

 

«Послуга одним пакетом за життєвою ситуацією «Народження дитини»

 

       З метою скорочення витрат часу громадян при одержанні документів, погоджень, довідок у органах державної влади та місцевого самоврядування міста Кривого Рогу започатковано в пілотному режимі надання адміністративних, інших публічних послуг одним пакетом за «життєвою ситуацією «Народження дитини».

       Ви можете подати документи до Центру адміністративних послуг «Віза» за адресою: вул. Молодіжна, 1, а також до територіального підрозділу Центру адміністративних послуг Саксаганського району за адресою: вул. Володимира Великого, 32, каб. 119, для одночасного оформлення: свідоцтва про народження, реєстрації місця проживання дитини, призначення соціальних виплат при народженні дитини, постановки на електронну чергу дитини в дитячий садок. Для багатодітної родини – отримання посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї та призначення пільг з оплати. Це займе не більше 10 робочих днів, раніше - понад місяць.