Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як в Саксаганському королівстві Новий Рік зустрічали!

         22 грудня 2016 року, напередодні Новорічних і Різдвяних свят, у найказковішому Саксаганському королівстві, для дітей та всіх мешканців району було урочисто відкрито головне ялинкове містечко, яке відбулося під патронатом та фінансової підтримки генерального директора ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» групи «Метінвест» Шевчика Дмитра Володимировича, де взяли участь понад 2000 чоловік.

         Площа перед виконкомом була представлена сьома ялинковими містечками, де було безліч культурно-розважальних, спортивно-масових та благодійних заходів. Найпопулярнішими заходами свята цього вечора були акції для багатодітних сімей, благодійний ярмарок солодощів (блинів, цукерок, тощо), дитячі та молодіжні флешмоби: «Ми разом» та «Листи до Діда Мороза», новорічні лотереї, конкурси віршів, загадок, народні співи, танці та звичайно спортивно-розважальна естафета «Стрічка перешкод для Дідів Морозів», конкурс на кращий костюм Діда Мороза (КСШ № 70 – Лях Ігор та КЗШ № 68 – Плигун Євген) та змагання з перетягування канату.

         Учасників районного заходу та всіх присутніх привітали та поздоровили з наступаючими Новорічними та різдвяними  святами голова районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович та директор з побуту та соціальних питань ПрАТ «ЦГЗК» Артюх Віктор Михайлович.

         Цього вечора учасники спортивних змагань та різноманітних конкурсів, від генерального директора ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» групи «Метінвест» Шевчика Дмитра Володимировича були нагороджені солодкими подарунками.

         Незалежною комісією конкурсу на краще ялинкове містечко були визначені переможці та призери, які теж від компанії «Метінвест» отримали цінні подарунки.

         Концертна програма закінчилася пострілом з конфеті-гармати та яскравим святковим салютом після чого всі бажаючі мали можливість взяти участь у дискотеці.

         Тож, всіх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, миру, щастя та добробуту!

         Захід був висвітлений телерадіокомпанією «Рудана».