Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриття ялинкового містечка головної ялинки району

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді в зимовий період 24 грудня 2013 року перед будівлею виконкому Саксаганської районної у місті ради  було відкрито ялинкове містечко головної ялинки району. Під час Новорічних і Різдвяних свят, навкруги неї, на дітей чекають веселі конкурси та розваги.

   Перед початком урочистого відкриття заходу відбувся конкурс ялинкових містечок, представлений вісьма країнами світу. Одним із учасників конкурсу було «Спортивне ялинкове містечко», яке представляли комунальні позашкільні навчальні заклади «ДЮСШ № 8», «ДЮСШ № 10», ЦСДЮМ «Олімп», члени комітету з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради та молодіжна районна організація «Молоді регіони». На майданчику містечка відбулися районні веселі змагання «Стрічка перешкод для Дідів Морозів» серед учнів 24 загальноосвітніх шкіл, одягнутих в костюми Дідів Морозів. Містечко було прикрашено кольоровими стрічками, новорічними ялинковими прикрасами, повітряними кульками, спортивним інвентарем (боксерськими рукавичками, ракетками бадмінтону та настільного тенісу, волейбольними та футбольними м’ячами), конкурси стрічки перешкод розділяли ялинки. Кожен з охочих міг зігрітися гарячим чаєм, скуштувати баранків і зіграти партію з шашок.

   Жартівлива «Стрічка перешкод для Дідів Морозів» складалася з восьми змагальних вправ, а саме: стрибків у мішках; рух у деревинних  колодках; кидань на влучність у ціль снігових кульок; «змійка» з хокейними ключками; переносні «острівки»; змагання на координацію руху з предметом; вправи з гирями; повзання на гімнастичній лаві. Але й ці змагання серед учасників не виявили переможця, тому найспритнішого Діда Мороза було вирішено виявити в конкурсі «Бій подушками».

   Всіх учасників веселих зимових змагань комітет з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганського районної у місті ради нагородив солодкими подарунками.

   За підсумками районного конкурсу «Ялинка - 2014» «Спортивне ялинкове містечко» було відзначено дипломом, як переможець конкурсу в номінації «Найспортивніша ялинка».