Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Після остаточного завершення ремонтних робіт офіційно відкрито один із осередків комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп»

   У Саксаганському районі після остаточного завершення ремонтних робіт офіційно відкрито один із осередків комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп». 19 грудня 2013 року у закладі не було яблуку де впасти, бо близько 200 вихованців взяли участь у святі з нагоди відкриття оновленої спортивної зали.

   Цей подарунок вихованці закладу отримали у День святого Миколая від міської та районної влади при допомозі благодійного фонду Сергія Смєлого та комунальних підприємств. На святі були присутні Беззубченко В.В. – голова Саксаганської районної у місті ради, Смєлий С. Є. – депутат міської ради, голова благодійного фонду Сергія Смєлого, Скляр С.Л. – заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, Ступак О.М. – заступник голови спорткомітету виконкому Криворізької міської ради, Толбас В.О. – голова спорткомітету виконкому Саксаганської районної у місті ради, Аксьонова Н.А. – директор ЖЕО № 35.

   Центр «Олімп» є одним із трьох найбільших позашкільних навчальних закладів спортивного спрямування у Саксаганському районі. Не меншим є і внесок вихованців центру в спортивну скарбницю нашого міста. Тож модернізація приміщення сприятиме подальшому професійному зростанню юнаків та дівчат, удосконаленню майстерності та здобуттю чергових перемог.

   За активну громадську позицію і надання суттєвої допомоги в покращенні матеріально-технічного стану комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Подяками голови Саксаганського районної у місті ради  нагороджено голову благодійного фонду  Сергія Смєлого, депутата міської ради Сергія Смєлого та директора комунального підприємства ЖЕО № 35 Наталію Аксьонову.

   Вихованці спортивного закладу щиро віддячили гостям за подарунок теплими словами, а провідні спортсмени «Олімпу» презентували запальну танцювальну й спортивну програму. Граціозні колективи дівчат, амбітні футболісти й представники силових та бойових мистецтв продемонстрували дива фізичних можливостей, красу та витонченість рухів.

   У рамках програми «Спорт замість вулиць», розробником якої є Центр спорту «Олімп», свято відкриття оновленого спортивного приміщення продовжили змагання та естафети за участю школярів загальноосвітніх закладів Саксаганського району.