Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Не пали!!! Будь відповідальним!!!

З метою недопущення забруднення атмосферного повітря чадним газом та важкими металами, нанесенню шкоди здоров’ю людей, загибелі тварин та комах, працівниками виконкому Саксаганської районної у місті ради  спільно з представниками управління екології виконкому міської ради та пожежної частини проведено рейд-обстеження щодо недопущення спалювання залишків сухої рослинності та сміття.

З мешканцями приватних домоволодінь по вулицях: Вільна, Бердянська, Скляра проведено інформаційну бесіду, надано друковані матеріали для ознайомлення та попереджено про відповідальність у разі порушення Правил благоустрою.

Нагадаємо, що спалення сухого листя та сміття у місті заборонено. Порушення Правил благоустрою передбачає адміністративну відповідальність у розмірі: для фізичних осіб - від 340 грн до 1 360 грн, для юридичних осіб - від 850 грн до 1 700 грн.

Особливу увагу звертаємо на те, що підпал сухої трави під час дії воєнного стану прирівнюється до диверсії (ст. 113 Кримінального кодексу України). Про підпалювачів закликаємо повідомляти на гарячі лінії:

виконком Саксаганської районної у місті ради – 067 501 28 10

контакт центр м. Кривий Ріг – (056) 499 15 20; 15 20

Державна екологічна інспекція Придніпровського округу – 067 336 28 41.

Шановні мешканці! Будьте екологічно вихованими, не порушуйте Правила благоустрою та пожежної безпеки, не спалюйте сміття та залишки сухої рослинності! Не забруднюйте повітря, бережіть власне життя та здоров’я!