Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкритий Чемпіонат Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, юніорів та дорослих

З метою популяризації та розвитку бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками, молоддю та дорослим населенням, а також виявлення обдарованих особистостей для підготовки до змагань вищого рівня, 21 жовтня 2017 року на базі спортивній базі КЗШ № 14 (вул. Володимира Великого, 34б) відбулася відкрита першість Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, юніорів та дорослих, в яких взяли участь понад 80 спортсменів (85 дітей 4-9 років і 37 підлітків 10-15 років, 13 дівчат) з 2 клубів міста («Борець» та «Майстер»).

На урочистому відкритті змагань спортсменів, тренерів, батьків та гостей спортивного районного заходу привітали депутати Саксаганської районної у місті ради від політичної партії Опозиційний блок Симонік Тетяна Юріївна та Башук Любов Вікторівна.

Змагання в категорії «легкого контакту» проводилися в віковій групі з 4 до 18 + років, в категорії «дозованого контакту» - в віковій групі з 7 до 20+ років.

Самому молодшому учаснику змагань Карпову Максиму нещодавно виповнилося чотири роки, найстаршому учаснику Золототрубу Олександру – 39 років.

Серед переможців відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів, для яких ці змагання були підготовкою до участі у першості України, а також спортсменів початківців, серед яких:

в категорії діти – Золототруб Єгор та Карпов Максим (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.);

в категорії юніори – Гузенко Данил, Карпова Рената, Семенов Олександр, Красілов Ілля, Суровий Владислав та Морданов Андрій (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.);

в категорії дорослі – Григорчук Євген та Золототруб Олександр (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.).

Всі переможці та призери відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою були нагороджені грамотами та медалями.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань Криворізькій міській федерації рукопашного бою (голова Волошин А. А.), директору клубу «Борець» Прокопенку Івану Миколайовичу та адміністрації КЗШ № 14 в особі директора Макатер Олени Анатоліївни.

І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!