Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Небайдуже майбутнє

         12 жовтня 2016 року відбулася урочиста та яскрава подія в Саксаганському районі по вулиці Гірничорятувальній відкрився такий бажаний усіма мешканцями дитячий ігровий майданчик.

         Завдяки відкритій серцем людині, небайдужій жінці, керуючій справами виконкому Криворізької міської ради, депутату Дніпропетровської обласної ради Шовгелі Олені Миколаївні, у дітей з’явилося місце де вони можуть займатися спортом та відпочивати, що сприятиме зміцненню їх здоров’я та благополуччя.

         Зі словами вдячності за турботу та піклування про майбутнє зростаючого покоління звернулися ті батьки дітей, які також відвідали свято.

         У цей урочистий день всіх мешканців мікрорайону зачаровувала гучна, весела, запальна розважально-ігрова програма «У гостях у Маші та Ведмедя», де діти, змагаючись у конкурсах, мали змогу потішити себе солодкими подарунками.

         Мешканці мікрорайону, діти, батьки та всі ті, кому небайдуже майбутнє нашої країни від щирого серця пообіцяли бережливо ставитись до таких довгоочікуваних подарунків та висловили своє сподівання, що це не останній внесок у розвиток не тільки мікрорайону, а й всього міста.