Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо з Днем незалежності України, саксаганці!

Відділ культури виконкому Саксаганської районної у місті ради спільно з закладами культури Саксаганського району підготували чудову насичену концертну та розважальну програму для саксаганців та гостей району. Свято відбулося у парку Саксаганському та на Мистецькому майданчику з 17.00 до 19.00 години.

Виступи кращих справжніх музикантів, учнів та викладачів шкіл естетичного виховання Саксаганського району не залишили байдужими нікого в парку Саксаганському. Вдячність керівникам та учасникам оркестрів :

  • естрадно-симфонічний оркестр (керівники Михайло Драбкін, Галина Чебаненко), музична школа №5;
  • змішаний оркестр духових і народних інструментів (керівники Поліна Маркевич, Єлизавета Недельченко), музична школа №5;
  • зразковий оркестр народних інструментів (керівники Володимир та Світлана Дорошкевичи), музична школа №13;
  • кавер-бенд «Джаз-кейк», музична школа №3 (керівник Денис Данченко).

Найвеселіші та найфотогенічніші ростові ляльки дитячої бібліотечної системи впродовж свята підіймали настрій містянам. Мабуть, у кожного присутнього на святі у телефоні є фотографія з Господарем і Господинею.

Величезний інтелектуальний десерт, а саме п’ятиметровий торт з книг українських письменників підготували працівники бібліотечної системи для дорослих. Саксаганські літературні гурмани оцінили «на смак» витвір мистецтва.

Митці, художники, дизайнери шкіл естетичного виховання, а саме: школи мистецтв №1, музичних шкіл № 3, 5, 13 підготували для малечі майстер-класи, розмальовки, боді-арти та фото-зони. Діти та їхні батьки були у захваті від оригінальності та креативності викладачів музичних шкіл та школи мистецтв.

Атомосферу свята створював енергійний, неперевершений, відомий для глядачів району та міста ведучий Сергій Мігуша, який має особливе почуття гумору, харизму, режисерську майстерність, вміння смачно презентувати кожного артиста, жваво та неперевершено взаємодіяти з глядачем. Саме він підготував містянам жваві конкурси та вікторини.

Щодо концертної програми. Кращі творчі колективи закладів культури району та окремі виконавці, солісти нашого міста подарували всім присутнім яскраві концертні номери, неперевершені сценічні костюми, майстерність, чудовий настрій і позитив!

Тож, ще раз зі святом! З 30-ю річницею незалежності України!