Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Олімпійський День в Саксаганському районі

23 червня ми відзначимо 125-річний ювілей Міжнародного Олімпійського комітету. За доброю традицією, вже понад сто років в усьому світі відзначають Олімпійський день. Саксаганці не залишились осторонь до такої визначної події. 19.06.2019 в рамках спартакіади «Юність» у Саксаганському районі відбулися спортивно-масові заходи, присвячені ювілейній річниці, до яких долучилися діти різних вікових категорій. Головна мета заходів – розвиток олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, а також виявлення кращих спортсменів. Вихованці присвятили свій день заняттям спортом. Почали, як завжди, з зарядки на свіжому повітрі, а пізніше спортивні ігри, естафети, вікторини та змагання. Всі діти брали активну участь, уболівали за своїх друзів. Для юних спортсменів та вболівальників, згідно з положенням про проведення в районі Олімпійського дня, були запропоновані різні легкоатлетичні дистанції, а також вікторина на олімпійську тематику. Переможці та призери районних легкоатлетичних змагань були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Наш спортивний день допоміг виявити у дітей почуття дружби та співчуття, радості найкращим результатам, розвинути інтерес до фізичної культури і спорту.

Пропонуємо всім підключитися до здорового способу життя шляхом регулярних занять фізичною культурою і спортом, популяризуючи олімпійську концепцію «Спорт для всіх».