Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Молодь - світле майбутнє України

В останню неділю червня в Україні відзначають День молоді – свято усіх молодих українців, встановлене на підтримку ініціатив молодіжних організацій і об'єднань України.

Не стало винятком й наше місто.

24 червня 2018 року у парку «Саксаганський» відбулися святкові заходи з нагоди відзначення Дня молоді.

На урочистостях, всіх присутніх зі святом поздоровила Скляр Світлана Леонідівна, заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, та побажала творчих успіхів, натхнення і реалізації всього запланованого. Представників кращої молоді району було відзначено грамотами виконкомів міської та районної у місті ради.

Продовжилося свято розважальною грою - «Молодіжний квест».

На святковій сцені, для прикрашання якої спонсорську допомогу надала депутатська фракція Політичної партії «Опозиційний блок», у різних конкурсах змагалися команди представників різних сфер діяльності.

Серед команд: Криворізької міської дитячої лікарні лікарня № 4 Криворізької міської ради, ТОВ «Метінвест-КРМЗ», комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4», ТОВ «Ашан Україна гіпермаркет» та збірна закладів освіти району, перше місце виборола команда комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4», друге місце посіли освітяни, третіми стали медичні працівники дитячої лікарні.

У програмі свята приймали участь юні вокалісти та танцівники району, які вразили присутніх своїм неймовірним вокалом і шаленими танцями.

Гості свята мали змогу познайомитися з талановитими криворіжцями, які представили різноманітні виставки, хенд-мейд та розмальовували всіх бажаючих аквагримом.

Також було проведено соціальну акцію для багатодітних родин району, які отримали набори побутової хімії.

Під час проведення заходів сучасна молодь відповіла на декілька важливих питань у формі соціологічного опитування, метою якого було дізнатися спосіб життя нашої молоді, ставлення до сучасної влади, основні проблеми та бажання у процесі самореалізаціїї та становлення, як особистості.

Завершилося свято нагородженням переможців та учасників квесту.