Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

16 червня 2017 року відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Старовойта В.В. На засіданні розглянуто ряд життєво важливих питань, що наразі потребують нагального вирішення та додаткової уваги, зокрема питання щодо попередження та виникнення нещасних випадків з мешканцями району на недобудованих та аварійних спорудах, водоймищах району, заходів щодо профілактики виникнення пожеж в житлових будинках, превентивних заходів щодо отруєння громадян дикорослими грибами. Запрошеним керівників освітніх позашкільних, дошкільних закладів доручено приділити особливу увагу підвищенню рівня обізнаності щодо правил безпеки життєдіяльності серед дітей та молоді району.

Надані відповідні доручення керівникам підприємств, установ та закладів району сприятимуть підвищенню рівня техногенної, пожежної та екологічної безпеки в районі.