Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Суботник з благоустрою району до Дня довкілля

У День довкілля 21. 04. 2018 на території Саксаганського району було організовано та проведено суботник. Під час суботника упорядковувалися вільні землі територіальної громади міста, а саме роботи велися:

- вздовж проїжджої частини вулиці Генерала Радієвського у напрямку до ТРЦ «Сонячна галерея» неподалік буд. 34 та 36 на вказаній вулиці;

- між ринком промислових товарів «Бульвар Вечірній» навпроти будинків 12, 14 на вулиці Івана Авраменка;

- навпроти Криворізького міськрайонного центру зайнятості;

- між будинками 24 та 40 на вулиці Співдружності;

- на прибережній зоні з обох боків біля мосту на вулиці Каспійській;

- у сквері навпроти колишнього кінотеатру «Родіна»;

- вздовж лінії швидкісного трамвая;

- на вулиці Павла Глазового;

- біля ПК «Саксагань»;

- біля геологічних пам’яток природи району тощо.

У заходах з упорядкування взяли участь близько 9200 учасників, було задіяно 8 одиниць техніки. Загалом прибрано від побутового сміття 38 га територій, вивезено 3 сміттєзвалища. Наразі продовжуються роботи з вивозу сміття, зібраного під час суботника.

            Велику допомогу в організації даної акції надано ТОВ «Екоспецтранс», ПАТ «АрселорМіттіл Кривий Ріг», КП «Сансервіс», ТОВ «Метінвест-КРМЗ», ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат», ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР».

Тож, саксаганці спільними зусиллями збираючи побутове сміття, вигрібаючи торішнє листя, вирубуючи порослеві пагони, підготували свою домівку до травневих свят.

Сподіваємося, що кожен з нас і надалі підтримуватиме лад у нашому районі.