Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Зробимо Україну чистою разом!»

   23 квітня небайдужі криворіжці зробили ще один крок назустріч чистому місту, долучившись до  найбільшої в Україні соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон «Зробимо Україну чистою разом!».

   Саксаганці не стали винятком: однією із цьогорічних локацій з прибирання стала прибережна територія навколо водойми в балці Калетіна, яка пройшла в рамках уже традиційної еко-акції «Саксаганська толока». За підтримки виконкому районної у місті ради, промислових підприємств міста, закладів охорони здоров’я, громадських організацій, учнівської та студентської молоді за лічені години вдалося перетворити територію на взірцеву зону відпочинку. Кожен із «трудових десантів» підійшов до справи дуже відповідально. Серед учасників акції особливо хочеться відмітити  молодіжні колективи АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання», ДПП «Кривбаспромводопостачання», КП «Автобаза №1», ГЗК «Укрмеха-нобр» ПАТ «ММК ім. Ілліча», КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу», ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат», КП «Сансервіс», ПАТ «Укртелеком», медичних закладів, фінансових установ, ТОВ «Арістей компані», багато інших суб’єктів господарювання та представників волонтерських організацій.

   Свіже повітря, компанія однодумців... що може бути кращим супроводженням загальної важливої та корисної справи, метою якої є зробити власний внесок в екологію рідного міста!

   У ході проведення еко-акції було не лише зібрано та вивезено сміття вздовж прибережної смуги балки Калетіна, але й пофарбовано міст. А по завершення заходу усіх бажаючих пригощали смачнючою «солдатською» кашею та солодким чаєм.

Сподіваємось, що усі відпочиваючі біля балки Калетіна приходитимуть з чистими думками та не залишатимуть після себе сміття. Давайте збережемо чистоту в нашому домі разом!