Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання з картингу - весняний «Кубок Саксаганського району» - старт у новий сезон

   З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед підростаючого покоління району, в спільній співпраці виконкому Саксаганської районної у місті ради та колективу комунального позашкільного навчального закладу «СЮТ» (директор Бойко Т. М.), 23 квітня 2016 року на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) було проведено традиційні весняні змагання для вихованців гуртка картингу на «Кубок Саксаганського району», присвячені 241-й річниці заснування міста Кривого Рогу, в яких взяли участь 10 спортсменів з трьох команд.

   Підтримати та підбадьорити юних гонщиків, на трибунах стадіону, прийшли справжні цінителі технічного виду спорту серед яких батьки та випускники гуртка картингу минулих років.

   Змагання проводилися в особистому та командному заліку в 3 класах картів: «Піонер-Н», «Кадет» та «Безкоробка». В кожному класі було здійснено по 2 заїзди. 

В класі «Піонер-Н» змагалися картингісти до 14 років. Призові місця між учасниками розподілилися наступним чином: перше місце - Борман Данило, друге місце - Цуркан Данило, третє місце посів Атаманенко Сергій.

   Найбільш азартними та динамічними були змагання в класі «Кадет», де змагалися учасники з 14 років.

   За сумою місць в двох заїздах призові місця вибороли: перше місце - Профатило Андрій, друге місце - Богацький Віталій, третє місце Цуркан Роман.

   У класі моделей «Безкоробка» учасники змагалися у вправі «Фігурне водіння», за результати яких кращими стали: перше місце - Тутак Богдан, друге місце - Панасюк Владислав, третє місце - Хорольський Сергій.

   В командному заліку призові місця розподілилися наступним чином: перше місце - Цуркан Данило, Цуркан Роман та Хорольський Сергій; друге місце - Борман Данило, Профатило Андрій та Тутак Богдан, третє місце - Атаманенко Сергій, Корж Станіслав, Богацький Віталій та Панасюк Владислав.

   Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, та грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради.