Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Спорт замість вулиці» єднає школярів

З початком весняної пори року все більше молоді проводить своє дозвілля на свіжому повітрі вулиць наших мікрорайонів. Останнім часом лозунг «Бути спортивним» стає модним і набирає обертів серед молоді. Гучні перемоги українських спортсменів на світовому рівні дають позитивний приклад для підростаючого покоління та людей похилого віку. Тому як альтернативу правопорушенням серед підростаючого покоління, їх залежності від наркотиків, алкоголю та табакокурінню, ми пропонуємо здоровий спосіб життя, використовуючи елементи ігрових видів спорту та активну рухову діяльність на вуличних майданчиках і зонах масового відпочинку. І розпочинати треба з себе, якщо вулиця, то тільки спортивна.

22 березня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР (вул. Космонавтів, 13), за ініціативи виконкому районної у місті ради та активної участі депутатів Саксаганського району від Політичної партії «Опозиційний блок», відбувся традиційний районний спортивно-ігровий захід «Спорт замість вулиці» серед учнів закладів загальної середньої освіти 5-7 класів, де взяли участь 180 учнів з трьох закладів: КЗШ №№ 19, 122 та КГ № 91.

Вболівальників та учасників районного заходу привітали та поздоровили зі святом спорту депутат районної у місті ради Селюта Неоніла Василівна та голова комітету з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради Толбас Валентин Олександрович.

Веселі спортивні естафети, розумові конкурси, вболівальниці змагання та показовий виступ вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» з фітнес аеробіки (керівник гуртка Блістун І. В.) та естетичної гімнастика (керівник гуртка Зубенко О. В.) подарували всім учасникам, гостям та вболівальникам гарний настрій.

В загальнокомандному заліку перемогу святкувала дружна команда «Євродіти» КЗШ № 122 (вчитель Стрибайло І. І.), друге місце з невеликим відривом посіла команда «Стріла» № 91 (вчитель Мусуріна О. О.), третє місце залишила за собою команда «Адідас» КЗШ № 19 (вчитель Алієва В. А.).

Цього дня переможці та призери святкового спортивного заходу були нагороджені кубком та грамотами комітету з фізичної культури та спорту, депутати Саксаганського району від Політичної партії «Опозиційний блок» пригостили дітей солодкими тортами.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного спортивного заходу «Спорт замість вулиці» колективу КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» КМР в особі директора Селюти Неоніли Василівни, директорам закладів освіти району, діти яких взяли участь у традиційному районному заході та депутатам Саксаганського району від Політичної партії «Опозиційний блок».