Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Весна Рудани» у Саксаганському районі

Весна Рудани» - це натхнення, і подих радості й краси,

Чарівність, казка, откровення, краплини чистої роси.

Весна танцює і сміється, на всій землі і в небі теж!

Вона цвіте, у світ несеться, і їй ніде немає меж!

Дивіться, як весна розквітла!

Все в щирій радості бринить.

Лети ж над містом, пісне світла,

Громаді нашій –хай щастить!

 

Саксаганський район – справжня кузня народних талантів, які своїм мистецтвом укріплюють імідж району!

А керівництво району, в свою чергу, всебічно підтримує та створює умови для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді! Районний огляд-конкурс XVІI міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани» ще раз підтвердив, що саксаганці дуже талановиті. У фестивалі брали участь творчі колективи та окремі виконавці вокального, хореографічного, оригінального та інструментального жанрів закладів культури й освіти району; студія вокалу «Райдуга»; благодійна організація «Благодійний фонд «Хесед Хана»; 21 окрема бригада з охорони громадського порядку імені Петра Калнишевського Національної гвардії України. Усього 568 учасників.

Але «Весна Рудани» - це не тільки співи й танці, це ще й виставка робіт образотворчого і декоративно-ужиткового мистецтва. 120 талановитих майстрів району підготували шедеври для огляду-конкурсу. Оргкомітет і члени мистецької ради фестивалю високо оцінили роботу Саксаганського району. Тепер артисти готуються на заключний міський Гала-концерт фестивалю «Весна Рудани», який незабаром відбудеться.