Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Рекомендуємо: на офіційному веб-сайті ЦВК для зручності виборців створено нову рубрику

   Реакцією Центральної виборчої Комісії на підвищення інтересу громадських організацій, експертного середовища, зацікавлених виборців України до процесу об’єднання територіальних громад, а також перших місцевих виборів, які проводяться в громадах, стало впровадження на офіційному веб-сайті нової актуальної рубрики «Відомості про громади» в розділі «Державний реєстр виборців», який можна переглянути за посиланням: 

https://www.drv.gov.ua/portal/!cm_core.cm_index?option=ext_gromada&prejim=1&pmn_id=145

   Розробку та впровадження цієї рубрики здійснили співробітники Служби розпорядника Державного реєстру виборців завдяки впровадженню новітніх технологій.

   Відтепер всі бажаючі матимуть можливість оперативно ознайомитися як з територіальним складом будь-якої громади, так і орієнтовною кількістю зареєстрованих виборців у ній.

   Слід відзначити, що рубрика створена у вигляді інтерактивної карти України з поділом на регіони та позначенням на ній окремим кольором територій об’єднаних територіальних громад. Загальна таблиця знайомить з кількістю цих громад по кожній області окремо, а також кількістю населених пунктів (міст обласного, районного значення, селищ міського типу, сіл та селищ), які увійшли до їх складу.

   Для детального перегляду відомостей по кожній окремій області відвідувачам сайту достатньо "клікнути" на вибраний регіон на карті. Це дасть можливість дізнатися про всі населені пункти, які входять до об’єднаних територіальних громад, що утворені в цій області, та орієнтовну кількість зареєстрованих виборців у них.

   Слід також додати, що обриси територій об’єднаних територіальних громад на карті у вказаній рубриці мають вигляд з висоти близько 250 км, що посилює наочність під час візуального знайомства з ними.