Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Засідання Робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища у м. Кривому Розі

Представники відділу економіки та промисловості виконкому районної у місті ради 21 січня 2021 року взяли участь у засіданні Робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища у м. Кривому Розі в режимі Zoom-конференції.

На засіданні робочою групою розглянуто нагальні екологічні питання. До розгляду долучилися представники підприємств - учасників Міської програми вирішення екологічних проблем Кривбасу та поліпшення стану навколишнього природного середовища на 2016 - 2025 роки.

Було обговорено питання внесення змін до Міської екологічної програми та схвалено опрацьовані пропозиції. Представники підприємств зазначили про розробку та надання пропозицій заходів по виконанню програми, які будуть запропоновані в якості змін до неї. Також обговорено питання підготовки звіту з виконання Міської екологічної програми у 2020 році.

Крім того, представник аналітичного відділу якості атмосферного повітря Кривого Рогу зазначив, що 21 - 22. 01. 2021 у місті спостерігатимуться несприятливі метеорологічні умови (НМУ) ІІ ступеня з південним напрямком вітру. У зв’язку з чим було акцентовано увагу керівників промислових підприємств міста, і в першу чергу південного промвузла, на необхідності забезпечувати оптимальні режими роботи виробництва, дотримуватись регламентів технологічних процесів, виконання заходів по скороченню викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря при несприятливих метеорологічних умовах, що визначені умовами діючих дозволів на викиди.