Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Новорічні дива» під час зимових канікул

       Новорічні свята - це пора здійснення бажань, мрій, сподівань та гарного настрою для дітей та дорослих. З метою консолідації зусиль педагогічної, батьківської та учнівської громадськості у підготовці та проведенні змістовного дозвілля дітей у період зимових канікул, використання інтерактивних форм виховної роботи, реалізації потенціалу учнівської молоді та ініціатив лідерської громадськості з 16.12.2016 до 11.01.2017 в районі проводився новорічний фестиваль «Новорічні дива». В рамках фестивалю проходили районні конкурсні заходи: на краще новорічне свято для учнів шкіл і дошкільнят, святкове дійство біля районної ялинки, на краще новорічне оформлення і кращий ролик-привітання з Новим Роком жителів міста та багато інших конкурсів, в яких брали участі як діти, так і їх батьки.

       На базі ПК «Мистецький» 19 січня 2017 року було підведені підсумки та нагородження за підсумками районного туру міського фестивалю «Новорічні дива».

       У конкурсі на краще святкове оформлення установи взяли участь 13 навчальних та 8 дошкільних закладів. Перші місця отримали Криворізька загальноосвітня школа № 68, ЦДЮТ «Сонях» і колектив комунального комбінованого  дошкільного  навчального  закладу № 194.

        У конкурсі «Фішка року» усі установи змайстрували прекрасних символів року, в різних техніках виготовили вітальні листівки та чудові різдвяні книжки для бібліотеки Діда Мороза. За рішенням компетентного районного жюрі переможцем у номінації «Фішка року» стали: Криворізька загальноосвітня школа № 41, ЦТКЕУМ «Мандрівник», комунальний дошкільний навчальний заклад № 250 з чудо – книжкою  у форматі 3D «Зимова казка»(колективна робота).

       У конкурсі «Краще новорічне або різдвяне дію для дітей» найкращими  стали: Криворізька загальноосвітня школа № 41 та комунальний дошкільний навчальний заклад № 295.

       У конкурс на кращу розважально-ігрову програму біля ялинкового містечка перше місце посіла Криворізька загальноосвітня школа № 14, у номінації на «Кращий новорічний відеоролик поздоровлення для жителів міста» - Криворізька загальноосвітня школа № 19.

       Яскравою окрасою заходу були виступи колективів Саксаганського району а саме: студія естрадного вокалу «Зоряний шлях» (ЦДЮТ «Сонях»), ансамбль бального танцю «Вдохновение» (ПК «Мистецький»), художній зразковий колектив «Вибрики» (КЗШ № 21), танцювальний колектив «Мальви» (ЦДЮТ «Сонях») та студія сучасного танцю «Прайд» (КЗШ № 43).