Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Результати міського традиційного турніру з футболу «Осінні зірочки» по програмі Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч» на призи ТОВ «Редакція КГМ червоний гірник» та департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради

З метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в місті, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров`я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу, підготовці юних футболістів для подальшої участі в обласних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч», з 23 по 25 вересня 2020 року на футбольному полі КЗШ №69 та запасному футбольному полі спорткомплексу «Металург» КПНЗ «ДЮСШ №1» (фінальні зустрічі за І та ІІІ місце) відбулися міські змагання з футболу «Осінні зірочки» серед учнів закладів освіти 2010 р. н. та молодших за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

В змаганнях взяли участь 98 юних спортсменів з 7 районів міста. Саксаганський район представляли переможці районних змагань – команда КЗШ № 72.

За результатами жеребкування наші хлопці потрапили до групи «А», і змагалися за вихід до фіналу з командами Тернівського, Металургійного та Покровського районів. За результатами трьох успішних ігор (8:5, 3:2 та 3:3) наша команда набрала 7 очок і посіла перше місце у групі, отримавши право зіграти в фіналі за 1 місце!

Фінальні ігри відбулися 25 вересня, за 1 місце грали команди Саксаганського та Центрально-міського району. В напруженій боротьбі, коли кожна команда мала шанс схилити перевагу на свій бік, доля гри вирішилася на останніх хвилинах матчу. Нажаль, за рахунку 0:0, прикре ігрове непорозуміння між нашими гравцями призвело до голу, а часу на відігравання майже не лишилося. Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь Центрально-міського району. Тож наші хлопці стали другими на турнірі. У грі за 3 місце перемогу по пенальті виборола команда з Тернівського району.

Приємною була церемонія нагородження команд-переможниць: всі гравці отримали пам’ятні медалі та грамоти, кожна команда отримала кубок і футбольні м’ячі.

Вітаємо спортсменів із переможним результатом, дякуємо тренеру нашої команди Владиславу Мариничу за високий рівень підготовки футболістів, батькам хлопців і вболівальникам за підтримку!