Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Саксаганського району!!!

Дозвольте мені від імені депутатського корпусу районної у місті ради, її виконавчого комітету та від себе особисто привітати Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля.

Всі, хто причетний до дошкілля: завідуючі, вихователі, помічники, методисти, медсестри, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, психологи, логопеди, дефектологи – це люди, що мають неабияку любов до дітей та своєї справи, володіють величезним терпінням, ладні дарувати вихованцям  свої навички, вміння, свою турботу, ніжність, ласку, порозуміння. Саме Ви змалку навчаєте дітей самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте найменшим мешканцям нашого району патріотизм та любов до рідного краю.

Впевнений, що Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворюють кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя!

Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей. Нехай Ваші педагогічні ініціативи завжди увінчуються успіхом, а любов вихованців надає невичерпних сил та наснагу!

Бажаю Вам щастя, здоров’я, благополуччя, життєвих гараздів, родинного затишку та добробуту, нових професійних досягнень і глибокої поваги! Нехай здійсняться всі Ваші надії та сподівання!

 

З повагою,

голова Саксаганської

районної у місті ради                                                          Валерій Беззубченко