Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

03 вересня 2015 року о 09.00 у виконкомі районної у місті ради було проведено семінар-нараду з керівниками органів самоорганізації населення району

   03 вересня 2015 року о 09.00 у виконкомі районної у місті ради було проведено семінар-нараду з керівниками органів самоорганізації населення району, яку провела керуюча справами виконкому районної у місті ради Дуванова О. М.

   Присутніх було поінформовано про виборче право громадян щодо перевірки своїх персональних даних у єдиній системі Державного реєстру виборців та акцентовано увагу на особливостях організації  голосування за місцем перебування.

   Також керівникам органів самоорганізації населення було повідомлено про створення Першого Криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та ознайомлено з  категоріями мешканців, які мають право на безоплатну вторинну допомогу.

   Головам вуличних комітетів доведена інформація щодо збільшення випадків шахрайства і пограбувань у районі та повідомлено про методи профілактики щодо їх попередження.