Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чарівна книжкова країна

23 липня 2019 року до бібліотеки-філіалу № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради завітали маленькі читачі, вихованці комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 32» Криворізької міської ради. Для них на молодшому відділі провели пізнавально-оглядову екскурсію «Ця чарівна книжкова країна». Діти завітали до бібліотеки разом із своїм вихователем, а організували екскурсію бібліотекарі Данилик Г. Г . та Гараніна В. В.

Валентина Володимирівна ознайомила з книжками, що є у фонді бібліотеки, періодичними виданнями, оформила виставку книг, за якими знято мультфільми, провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками.

Галина Геннадіївна, переодягнувшись Василиною Премудрою, разом з дітками мандрувала на чарівному килимілітаці по казках, що стали відомими мультфільмами. «Раз, два, три наш килим в країну казок лети!», такими чарівними словами спонукали маленькі читачі килимок летіти від казки до казки, від конкурсу до конкурсу. Мандруючи, дітки відповідали на запитання казкової вікторини, складали казкові пазли, вгадували казкового героя за реплікою, відповідали на бліц-опитування, як ведмеді з казки «Три ведмеді» розім’ялися в ході фізкультхвилинки.

Цікавим доповненням екскурсії стала мультподорож «Запрошує країна Мультляндія».

В кінці бібліотекарі подарували діткам розмальовки з казковими героями і запросили приходити до філіалу-бібліотеки ще і ще.