Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо продовження виплати щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України

   Постановою Кабінету Міністрів України від 31. 03. 2015 № 212 внесено зміни до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, затвердженого Постановою КМУ від 01. 10. 2014 № 505.

   Для призначення грошової допомоги на наступний шестимісячний строк уповноважений представник сім’ї подає заяву, в якій повідомляє про відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги, а також пред’являє довідки всіх членів сім’ї про взяття на облік осіб, які переміщуються, строк дії яких продовжено на наступний період.

   Особам працездатного віку, яким грошова допомога була припинена відповідно до пункту 7 зазначеного Порядку, грошова допомога на наступний строк не призначається.

   Виплата грошової допомоги може бути поновлена, якщо протягом місяця з місяця припинення її виплати уповноважений представник сім’ї повідомив уповноваженому органу про зміну обставин, які вплинули на припинення виплати грошової допомоги.

   Враховуючи вищевикладене, пропонуємо громадянам, які внутрішньо переміщуються, звертатись до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради для продовження терміну дії раніше виданих довідок за адресою: вул. Софії Перовської, 16а, каб. 117, телефон для довідок: 64-43-83, 64-11-49.