Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо відзначення 29-річниці Чорнобильської катастрофи

   22 квітня  2015 року о 13. 00 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради проведено зустріч з активом міської та районних чорнобильських громадських організацій з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Заступником міського голови  Бєліковим К. А. вручено Почесні грамоти і  Грамоти виконкому Криворізької міської ради та учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, нагрудний знак «За заслуги перед містом». Головою Криворізької міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Цибанем О. М. вручено нагрудні знаки «Ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС м. Кривого Рогу».

   Відповідно до міського плану заходів щодо відзначення 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи, 24 квітня 2015 року об 11. 00 біля пам’ятного знаку криворіжцям-учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС проведено міський мітинг, на якому були присутні секретар Криворізької міської ради Маляренко С. В., начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому міськради Благун І. М., керівники виконкому Саксаганської районної у місті ради та організацій, установ району, представники управління праці та соціального захисту населення районної у місті ради.

   Під час мітингу вшановано пам'ять загиблих покладанням квітів та закладено капсулу з прізвищами померлих у 2014 році учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.