Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Моя велика родина

Саме з родини починається життя людини, у родині формується її особистість і світогляд. Родина була і залишається хранителькою духовних цінностей, родинних традицій, культури та історичної спадкоємності поколінь.

Звичаї, традиції зміцнюють родину, виховують відповідальних громадян. Саксаганський район - це велика родина, яка має свої власні традиції, які зближують людей, роблять життя радісним і цікавим.

Вже четвертий рік поспіль на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 41 проводиться урочисте свято-нагородження переможців районної акції-конкурсу «Моя велика родина» серед учнів із багатодітних сімей загальноосвітніх навчальних закладів.

Журі конкурсу відмітило високу активність загальноосвітніх навчальних закладів району. В цьому році 106 дітей з багатодітних родин прийняли участь в акції-конкурсі, 26 учня стали переможцями за номінаціями: «Малюнки «Моя велика родина», «Фоторобота «Наше спільне дозвілля», «Фотоколаж «Моя багатогранна родина», «Есе «Міцна родина – сильна країна», «Вірш «Міцна родина – щаслива дитина», «Презентація «Скарбничка добрих справ».

Усі переможці були нагороджені грамотами відділу освіти виконкому Саксаганської районної в місті ради та цінними подарунками. Разом із гостями переглянули святковий концерт, підготований за участі вихованця гуртка «Аншлаг» учня Криворізького навчально-виховного комплексу №35 «Імпульс», колективів художньої самодіяльності Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 41 та Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 122, Центру дитячо-юнацької творчості «Сонях» Саксаганського району.

Акція-конкурс «Моя велика родина» став традицією для Саксаганського району, а традиції це розвиток дитини, громадянина, народу. І як говорив колись Василь Сухомлинський: «…. діти, виховані у добрі та злагоді на звичаях та традиціях свого народу,- це не тільки добробут для держави, а й спокійна старість для їх батьків»

Бажаємо всім цьогорічним і майбутнім учасникам подальших звершень і здобутків, віри в себе, свої сили, талант, особисті можливості й, особливо, жаги до будь-яких звершень. Адже недарма  всесвітньовідомий автор книжок про мотивацію перемог, культивування успіху Річард Денні стверджує: «Успіх твориться не здатністю, а бажанням».