Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кривому Рогу – чисте довкілля

З метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку в Саксаганському районі, формування сприятливого для життєдіяльності територіальної громади середовища, захисту довкілля, покращення санітарного стану, збереження зелених насаджень 21 квітня 2018 року було проведено суботник на території району.

Молодіжний виконком при виконкомі Саксаганської районної у місті ради за підтримки учнів і педагогічних колективів Криворізького професійного ліцею, Криво-різького професійного транспортно – металургійного ліцею на території навпроти будинків 12, 14, на вулиці Івана Авраменка та у сквері «Бульвар Вечірній» провели акцію «Чисте місто – чиста душа». В рамках акції та суботника зазначені території були прибрані від сміття та старого опалого листя.

До акції «Чисте місто – чиста душа» долучилися студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, які прибирали берег річки Саксагань, що дала назву нашому району.

Колись затишний сквер, в якому любили відпочивати мешканці вулиць Гетьманської, проспекту Героїв підпільників, на теперішній час у занедбаному стані. Учні Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу, у рамкам акції «Чисте місто – чиста душа» та суботника, приклали зусиль, щоб він став більш затишним.  

Прибрані території перетворилися у зелені острівці, від яких радіє око містян та підіймається весняний настрій. Здійснені заходи надали можливість для найбільш комфортного перебування у скверах та березі річки Саксагань не тільки мешканців, а й гостей міста, адже чисте місто –запорука здоров’я нації.