Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мобільний офіс муніципальних послуг у Саксаганському районі

23 січня 2018 року на мікрорайоні Сонячний здійснено виїзне обслуговування мешканців району Мобільним офісом муніципальних послуг. Прийом відбувся у спеціально обладнаному модуль-трансформері, в якому мешканці району в форматі «єдиного вікна» отримали необхідні послуги безпосередньо за місцем проживання.

Мешканці району звернулись до фахівців Мобільного офісу з питань оформлення субсидії, допомоги по догляду за недієздатними особами, перерахунку до пенсії, реєстрації місця проживання, оформлення біометричних паспортів, активно цікавились оформленням часткової компенсації  вартості послуг за тепло- або водопостачання та водовідведення.  

В обслуговуванні заявників Мобільного офісу були задіяні працівники відділу реєстрації місця проживання громадян, управління праці та соціального захисту населення, державний реєстратор, адміністратор Центру адміністративних послуг «Віза».

Для того, щоб скористатись послугами Мобільного офісу, необхідно подати замовлення до виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефонами: 64-50-06, 64-34-55 (з 08-30 до 17-30).