Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Марафон до Дня Соборності України

   З метою виховання  патріотизму, поваги до минулого українського народу, демократичних цінностей, поглядів на політичні процеси та процеси державотворення в Україні в закладах освіти району з 20.01.2016 по 22.01.2016 були проведені заходи, присвячені Дню Соборності та Свободи України.

   У бібліотеках закладів освіти оформлено тематичні виставки «День Злуки»; з працівниками проведено збори трудових колективів «День Соборності України»; для учнів проведено Єдиний урок патріотизму на тему: «Велична і свята, моя ти Україна». Для учнів молодших класів організовувались конкурси малюнків «Мій рідний край», свята «Всім серцем любіть України», для старшокласників – круглі столи «Ми – єдині», брейн-ринг «Соборна моя Україна».

   Учні-старшокласники Криворізької загальноосвітньої школи № 120 провели бліцопитування серед населення нашого міста «Що ви знаєте про Соборність України?» і підготували відеоролик, з яким ми пропонуємо ознайомитись.