Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Україна – країна Гідності та Свободи

          На виконання Указу Президента України № 872/2014 «Про День Гідності та Свободи» 21 листопада 2016 року в Криворізькому природничо-науковому ліцеї було проведено тематичні заходи для учнівської молоді: оновлено куточок національно-патріотичного виховання, оформлено книжкову виставку у бібліотеці та виставку фотографій «Україна: незалежність, гідність, свобода». День розпочався проведенням загальноліцейської лінійки. Емоційного піднесення їй надав кульмінаційний фінал – патріотичний флешмоб «З Україною в серці», проведений ліцеїстами 7-А класу.  

          Старшокласники переглянули виступ лекторської групи й дізналися про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, хвилиною мовчання вшанували пам`ять та мужність людей, які восени 2004 року та листопаді 2013 - лютому 2014 років постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої країни. Ліцеїсти 8-В класу взяли участь у виховному заході на базі філії № 15 КЗ «Міська дитяча бібліотека», на який було запрошено  Токаря Ігоря Євгенійовича – учасника АТО, прапорщика 25-ї бригади десантників, та Патрушеву Наталію Володимирівну – голову благодійного фонду підтримки військовослужбовців 17-ї танкової бригади міської профспілки підприємців «Солідарність». Діти подарували гостям творчі вітання та квіти, а ліцеїсти Беззубченко Дар`я, Чепурнова Дар`я та Гнатущенко Ксенія виконали гарну українську пісню. Завершилася зустріч колективним фото на згадку.