Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів господарювання!

         З 01 грудня по 31 грудня 2016 року суб’єктами господарювання на території Саксаганського району буде здійснюватись торгівля ялинками та новорічними іграшками.

         Роздрібна торгівля ялинками та новорічною атрибутикою повинна здійснюватися з дотриманням вимог чинного санітарного, про захист прав споживачів, податкового, земельного законодавства України та з дотриманням правил торгівлі, норм стандартизації, метрології та сертифікації. 

         Суб’єкти господарювання, які мають намір узгодити розміщення ялинкового базару та отримати декларацію про розміщення підвідомчого їм об’єкта бізнесу, звертаються до виконкому Саксаганської районної у місті ради шляхом заповнення бланку декларації у двох примірниках та включає в себе повідомлення про зовнішній вигляд об'єкта з наявністю відповідної вивіски, інформування про його належність, режим роботи, у т. ч. з використанням електронного формату, фотографій, тощо.

          Пропонуємо «ялинкові базари» розмістити на території ринків району, а саме: «Ювілейний» ДП ДОСС «Ринок Ювілейний», «Жовтневий» ТОВ «Юнит», «Бульвар Вечірній» ТОВ «Спот-Маркет».

          За більш детальною інформацією із вищезазначеного питання радимо звертатись до відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб.403,405 тел. 64-33-44, 64-32-11).