Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування

18 жовтня поточного року в рамках проведення єдиного дня інфор-мування населення відбулась інформаційна зустріч з членами трудових колективів Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 118 та Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 119 Криворізької міської ради Дніпропетровської області.

Для ознайомлення присутніх з актуальних питань було запрошено спеціалістів різних структурних підрозділів та служб виконкому Саксаганської районної у місті ради, а також представників організацій та закладів району. Так, слухачів було поінформовано про  зміни, що відбулися при розрахунку субсидії. Особливу увагу було приділено питанню популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт й дітей, позбавлених батьківського піклування. Корисною виявилась інформація для присутніх про можливість  отримання безоплатної  правової  допомоги та захисту прав споживачів.

На усі питання, що надходили в ході зустрічі, фахівцями було надано вичерпні відповіді. Серед запрошених розповсюджено інформаційно-роз’яснювальні матеріали з вищезазначених тем.  

У зустрічі взяли участь 85 осіб.