Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Девіантність не для нас!

     18. 10 та 19. 10 2016 року на базі двох навчальних закладів Саксаганського району проведено інформаційні зустрічі щодо профілактики негативних проявів у дитячому середовищі.

     Вихованці КЗО «Криворізький ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою»ДОР» та учні Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 118 уважно слухали представників служби у справах дітей, відділу поліції, кримінально-виконавчої інспекції та сімейного лікаря КЗ «Криворізька міська лікарня № 1».

     Цікавим моментом була рольова гра, щодо вивчення та усунення причин підліткової злочинності. Актуальність проведення таких зустрічей полягає в тому, щоб озброїти дітей сучасними знаннями про відповідальність за вчинення правопорушень та злочинів, відмовитись від шкідливих звичок, сформувати відповідне ставлення до власного здоров’я, а також нагадати підростаючому поколінню, що за вчинки дітей несуть відповідальність батьки.

     «Девіантніть не для нас!»- зробили висновок майже 200 неповнолітніх, які отримали корисну інформацію про те, життя – це чарівна подорож, в якій не повинно бути негативу.