Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дніпропетровська область у помаранчевій зоні!

Протокольним рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС  на території Дніпропетровській області встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

На території регіонів, на яких установлено “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки, діють обмежувальні протиепідемічні заходи «жовтого» рівня. “Помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки є попереджувальним рівнем, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів. Додатково на території регіонів, на яких установлено “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки запроваджуються посилені заходи контролю за дотриманням на території регіону встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів, готовності закладів охорони здоров’я до прийому хворих на COVID-19, виявлення та реєстрації осіб з підозрою на COVID-19 відповідно до стандартів Міністерства охорони здоров’я.

Дотримуйтесь протиепідемічних заходів! Бережіть себе!