Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відлітають у минуле роки

Відлітають у минуле роки, залишаючи по собі незабутню пам’ять і довгий життєвий шлях. По-різному доводиться кожній людині проходити його.

Юні роки Куракіна Іллі Павловича припали на його часи Другої світової війни. Молодий, тоді ще, юнак брав активну участь у партизанському визвольному русі, мужньо і віддано боронив нашу рідну землю.

21 вересня 2019 року учні Криворізької загальноосвітньої школи № 14 разом з учителем початкових класів Котелевець Тетяною Петрівною відвідали родину ветерана та привітали його з Днем партизанської слави

Саме завдяки живому спілкуванню з такими легендарними людьми молоде покоління вчиться шанувати поважний вік, набуває навичок небайдужості і доброти, а головне – бажання берегти і цінувати мир.

Так, час плине швидко. Відходять у вічність герої Другої світової. Роки невпинно стирають пам’ять, старять обличчя. Але в наших серцях вона житиме доти, допоки ми не будемо забувати тих людей, які живуть з нами поруч, і своєю увагою, турботою зігріватимемо їхні душі.