Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ті дні у пам’яті народній…

21 вересня 2018 року о 10. 00 біля братської могили 272 радянських воїнів, які загинули при визволенні м. Кривого Рогу 22 лютого 1944 р. та 7 комсомольців-підпільників, розстріляних у вересні 1943 р. мешканці району з вдячністю і повагою вшанували пам'ять про колишніх партизанів і підпільників, які в роки Великої вітчизняної війни стали до нерівного бою з фашистськими окупантами і подарували майбутнє нам та нашим нащадкам.

У заході взяли участь: голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В., голова Асоціації ветеранів війни та бойових дій, депутат Дніпропетровської обласної ради Доценко І. І., голова Ради Саксаганської районної організації ветеранів Майстренко В. М., ветерани війни, керівники та представники трудових колективів підприємств, державних установ, учнівська та студентська молодь.

Урочистий мітинг супроводжувався театралізованим дійством за участі творчих колективів комунального закладу «Міський палац культури «Саксагань» Криворізької міської ради. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять героїв, які у складні часи боротьби з ворогом відстояли рідну землю та віддали своє життя в ім’я свободи майбутніх поколінь.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять героїв-визволителів, які віддали своє життя в ім’я свободи майбутніх поколінь.

Усі присутні взяли участь у покладанні квітів до вічного вогню.