Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Незабаром – місцеві вибори

   На 25 жовтня 2015 року Верховною Радою України призначено проведення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів ( Постанова ВРУ від 17.07.2015 № 645-VIII). З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців,  звертаємось до кожного мешканця Саксаганського району з проханням уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради.

 

   Особливо це стосується виборців:

- які під час останніх виборів виявили неточності власних персональних даних у списках виборців, або взагалі були відсутні в них та не звернулась до відділу ведення Державного реєстру виборців;

- які досягли 18 річного віку, проте були відсутні у списках виборців;

- громадян, що повернулись з установ виконання покарань;

- громадян, які прибули з-за кордону та зняті з обліку в МЗС;

- колишніх військовослужбовців строкової служби.

 

   Якщо Ви виявили факт не включення до бази даних Реєстру, розбіжності у персональних даних або просто маєте бажання здійснити перевірку своїх персональних даних занесених до Реєстру звертайтесь до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради з понеділка до п’ятниці за адресою: вул. Мелешкіна, 32, кімн. 201 з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00.

   Контактні номери телефонів: 64-30-05, 64-23-50, 64-14-38.

   Нагадуємо, що при зверненні до відділу ведення Реєстру обов'язково мати при собі паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.