Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Турнір з футболу серед школярів мікрорайону Артема знову зібрав на «Кубок Друзів»

   З метою популяризації дитячо-юнацького футболу в районі, організації змістовного літнього дозвілля серед школярів та з нагоди 40-ї річниці заснування Саксаганського району з 21 по 22 серпня 2015 року на спортивному майданчику КЗШ № 72 та КСШ № 107 відбувся шостий традиційний турнір з футболу серед учнів закладів освіти мікрорайону Артема 9-11 класів, в якому взяли участь 120 чоловік з восьми команд (КЗШ №№ 14,19, 31, 58, 72, 120, КСШ № 107, КПНЛ). Цього року кількість команд з чотирьох збільшилася до восьми де команди грали за олімпійською системою на вибування. Турнір відбувся під патронатом депутатів районної у місті ради Беззубченка В. В. та Старовойта В. В. та підтримки федерації футболу міста Кривого Рогу.

   21 серпня 2015 року  відбулися стикові ігри, які виявили учасників фінальних ігор за І-ІV місця.

   22 серпня 2015 року спортивний захід розпочався парадом всіх учасників турніру та представлення талісманів команд, до яких з вітальним словом звернувся голова  Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.

   На стадіоні зібралося чимало вболівальників з числа учнів вищеназваних закладів, вчителів, батьків та мешканців мікрорайону Артема, для яких в перервах між іграми проводилися різноманітні конкурси та лотереї.

   Першими в матчі за ІІІ-ІV місця змагалися команди КПНЛ (тренер Соробогатов Ю. О.) та КСШ № 107 (тренер Попіл С. О.), в якому перемогу святкували учні спеціалізованої школи з рахунком 3:0.

   Другими у фінальному двобої за І-ІІ місця зустрілися команди КЗШ № 31 (тренер Суха Л. С.) та КЗШ № 72 (тренер Кочегаров О. С.). Основний час гри не виявив переможців (1:1), тому за правилами змагань команди по черзі пробивали по три післяматчеві пенальті. Стійкішими в спортивній лотереї (4:3)  виявилися учні КЗШ № 72, які вп’яте стали чемпіонами традиційного літнього турніру. На церемонії нагородження команди призери турніру від депутатів районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича та Старовойта Василя Володимировича отримали медалі, команда переможниця спортивного заходу, окрім перехідного «Кубку Друзів», для покращення матеріально-технічної бази школи, отримали головний приз «бензопилу». Всі команди-учасниці спортивного заходу, від спонсорів турніру: ТОВ «Арістей КР» і ФК «Гірник», отримали солодкі призи у виді напоїв, футбольну атрибутику та квитки на наступну гру ФК «Гірник» у Чемпіонаті України у І лізі. Організаційним комітетом були визначені кращі гравці турніру, ними стали:

- кращий воротар – Коценко Михайло (КСШ № 107);

- кращий захисник – Абаз Арсен (КЗШ № 31);

- кращий бомбардир (10 м’ячів) – Фурман Владислав (КЗШ № 72).

   Що ж, кубок знову повернувся до вже п’ятиразових чемпіонів цього турніру. Поздоровляємо хлопців КЗШ № 72.