Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літнє дозвілля школярів

Дитячий майданчик літнього дозвілля – це не просто активно, весело та цікаво провести час.  Це маленьке «вай»-життя для учнів, яке потрібно організувати так, щоб було не тільки цікаво, а й корисно.

На відмінно з цим справляються вчителі Криворізької гімназії №91 Криворізької міської ради та Криворізького ліцею №119 Криворізької міської ради.

Швидко минає час для учнів, які задіяні в  дитячому майданчику літнього дозвілля  спортивного напрямку в  КЛ №119 КМР. Кожен ранок розпочинається із бадьорої зарядки, яку із задоволенням проводять не  тільки вчителі, а й учні. Рухливі ігри, цікавинки про спорт,  вивчення крутезного танку в стилі хіп-хоп, освіжаючи конкурси з водичкою, крутезні спортивні змагання, створення картин літніх пейзажів, психологічні релакси – це неповний перелік усього того, чим займаються діти .

Неймовірно круто проходять розважальні заходи в КГ №91 КМР. Педагоги закладу та  КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях» КМР  проводять з учнями психологічні ігри, веселі квести, майстер-класи, розучують запальні танці. Щирі посмішки учнів,  неймовірні їхні емоції, міцні обійми  - це подяка педагогам за  цікаве організоване дозвілля.

А попереду  ще безліч розваг та незабутніх вражень.